Skebäcks Varfsförening

– Mitt inne i Örebro stad hittar du skebäcks småbåtshamn. I kanten av Hjälmaren erbjuder vi en fin hamn och härlig stämning, Här finns en mack, en resturang och en marina. Allt för ett aktivs båtliv med närhet till Mälaren genom Arbogakanal.

AKTUELLT

January 16, 2019

The Principles of Experimental Report Example That You Can Learn From Starting Immediately

Up in Arms About Experimental Report Example? Therefore, it really is very likely that Albert’s mother, a lousy nurse, had...Läs mer »
January 16, 2019

Finding How to Write Case Analysis

The Basics of How to Write Case Analysis You Will be Able to Benefit From Beginning Immediately Find out how...Läs mer »
Kort om Skebäcks Varvsförening

Skebäcks varfsförenig (SVF), är en en förenig ägd av sina medlemmar, som arrenderar anläggningen av Örebro Kommun. SVF ansvarar för drift och underhåll av anläggningen i Skebäck.

Medlemsinformation

Vår  nya hemsida är fortfarande under uppbyggnad, vi kommer under vintern arbeta fram nya priser för hamnplatser som vi så fort vi kan kommer presentera på hemsidan. hyran för vår anläggning har gått upp vilket troligtvis kommer medföra en viss prisökning är således att vänta.

Mvh Styrelsen

I Torsdags hölls SVF´s höstmöte. det var en trevlig tillställning, tack alla som deltog! det som beslutades var bl.a. – 4 nya medlemmar till styrelsen, vi välkomnar Andreas Tengberg, Johan Vendel, Tadeus samt Bo Sandberg till styrelsen.

Vi beslutade bl.a. också att försöka verka för mer nyttjande av Björksundet.

Höstmötet kommer att äga rum på svalan i vanlig ordning, vi kommer att bjuda på smörgåstårta och kaffe. Varmt välkommer till Svalan (brunnsparken) den 22 november 2018 kl 18:00

Inbjudan med tillhörande agenda finner du i din mail.

Varmt välkommen Önska styrelsen.

Under 2019 planeras bla. En grind in till varvsområdet, en spolplatta skall anläggas på anläggningen. Arbetet och disskusionen med kommunen fortskrider.

Skebäcks varfsförenig (SVF), är en en förenig ägd av sina medlemmar, som arrenderar anläggningen av Örebro Kommun. SVF ansvarar för drift och underhåll av anläggningen i Skebäck.

SAMARBETEN
+(302) 754-5637