Sjösättning

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv

Efter samråd med Styrelsen så har följande bestämts angående när och hur sjösättning skall ske i Skebäcks hamn.

Sjösättning SVF , våren 2018.

Sjösättning kommer att ske följande helger, 28 och 29 april, 5 och 6 maj samt 12 och 13 maj med klubbens kran, max 5 ton.

Sjösättningen kommer att pågå mellan 9:00 till 16:00 dessa dagar, med lunch 12:00 till 13:00. Minst 4 båtar per dag för att sjösättning skall utföras.

Anmälan görs skriftligen i klubbens brevlåda på hamnkontoret. Följande uppgifter måste finnas,Sjösättningsdatum, Namn, Telefonnr. och Båttyp.

Din medverkan är viktig för sjösättningen, du skall medverka under hela förmiddagen eller eftermiddagen då du har din sjösättning, "sjösättningslag".

Två "funktionärer" kommer att medverka varav en kommer att vara ansvarig tills arbetet är avslutat.

Varvschef Gunnar Andersson

Vagnar skall vara nerpallade och hjulen

Kontakta hamnchef