Tidsbokning

Boka sjösättning och upptag av båt

Sjösättning/upptag av båt kostar 400 kr (ej medlem 1500 kr fr.o.m säsongen 2020) vid klubbens speciella ”lyftar-dagar” vilket vi brukar anordna vid tre till fyra tillfällen på våren och hösten.

Skebäcks Varfsförening erbjuder lyft med hjälp av vår pelarkran, den lyfter upp till 5 ton, vi kan även sjösätta/ta upp via ramp med traktor.

• Båt ska vara försäkrad.
  • Fendrar och tampar att förtöja ska finnas.
  • Båtvagnen ska vara fungerande och däcken pumpade.

Bokningsbara dagar för sjösättning 2020:  Lördag 25 april, 9 maj, 23 maj. Alla som ska lägga i sin båt under dagen träffas klockan 09.00 i småbåtshamnen. Sedan hjälper alla till vid iläggning tills samtliga båtar är i vattnet.

Bokningsbara dagar för upptag 2020: Lördag 19 september, 26 september, 3 oktober. Samling kl 9.00. Vi hjälps åt till alla båtar är upptagna.

Minst fyra båtar måste vara bokade vid samma datum för att sjösättning/upptag ska genomföras.

Vid ev. avbokning av bekräftad tid vänligen kontakta lyftchef snarast möjligt.

Säkerhetskod:
security code