Tidsbokning

Boka sjösättning och upptag av båt

Sjösättning/upptag av båt kostar 400 kr (ej medlem 1100 kr dvs medlemsavgift 700 kr + 400 kr) vid klubbens speciella ”lyftar-dagar” vilket vi brukar anordna vid tre till fyra tillfällen på våren och hösten.

Skebäcks Varfsförening erbjuder lyft med hjälp av vår pelarkran, den lyfter upp till 5 ton, vi kan även sjösätta via ramp med traktor.

• Båt ska vara försäkrad.
  • Fendrar och tampar att förtöja ska finnas.
  • Båtvagnen ska vara fungerande och däcken pumpade.

Bokningsbara dagar för sjösättning: lördag 4 maj och lördag 11 maj. obs. Extra datum lördag 8 juni. Samling kl 9.00. Vi hjälps åt till alla båtar är sjösatta.

Bokningsbara dagar för upptag: lördag 21 september, lördag 28 september och lördag 5 oktober. Samling kl 9.00. Vi hjälps åt till alla båtar är upptagna.

Minst fyra båtar måste vara bokade vid samma datum för att sjösättning/upptag ska genomföras.

Vid ev. avbokning av bekräftad tid vänligen kontakta lyftchef snarast möjligt.

Säkerhetskod:
security code